Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 19:08
UPD:19:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

A- A A+

Αρνητικά έκλεισε το 2010 η ΑΕΚ με την ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή, με το δεξί ξεκίνησε και το 2011, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ στην Κέρκυρα.

Η Ένωση κούρασε για ακόμα ένα παιχνίδι και έδειξε ξανά πως δεν έχει το απαιτούμενο βάθος όχι μόνο για να πρωταγωνιστήσει, αλλά ίσως και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που το καλό της ξεκίνημα δεν μετατράπηκε σε γκολ, με τον Ίσμαελ Μπλάνκο να γίνεται ο μοιραίος της παίκτης, εξαιτίας των αρκετών ευκαιριών που έχασε, φαινόταν πως η στραβή θα ερχόταν και όντως οι γενναίοι Φαίακες κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους.

Ο Χιμένεθ μέσα στον πανικό του να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα, άλλαξε τελείως την επιθετική φυσιογνωμία της ομάδας του στην επανάληψη, περνόντας τον τον Γκερέιρο αντί του Μάκου, τον Λεονάρντο αντί του Εντερ και τον πιτσιρικά σέντερ φορ Αμπουνταρχμάνι αντί του Μπλάνκο. Παρόλα αυτά, αποτέλεσμα δεν είδε.

Έτσι η Κέρκυρα μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, φτάνοντας στους τέσσερις τους πόντους που πήρε από την ΑΕΚ φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχε κερδίσει με 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος (76' Γκερέιρο), Καφές, Έντερ (56' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (81' Αμπντουραχμάνι)

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (62' Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης (84' Χαμπλ), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλ. Ιωάννου (91' Δ. Ιωάννου), Μακρής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις