Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 0-0

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 19:20
UPD:19:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Σε ένα ανοικτό ματς με πολλές φάσεις Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιο άνοιξαν τη νέα σεζόν με 0-0. Πολλά χαμένα τετ α τετ για τους γηπεδούχους, ο Μάχο χάρισε σημαντικό βαθμό στους Κυανέρυθρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν την αντίπαλη εστία με δύο σουτ του Καπετάνου, στο 2΄ και στο 11' (εξουδετέρωσε και στις δύο περιπτώσεις ο Μάχο). Η μεγάλη ευκαιρία για τους Θεσσαλούς δημιουργήθηκε και χάθηκε στο 25', με τον Ζέλεσι να βρίσκεται απέναντι από τον Αυστριακό τερματοφύλακα, αλλά να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στη συνέχεια οι Κυανέρυθροι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση και είχαν δύο καλά σουτ, με τον Κουμορτζί στο 26' και τον Ριέρα στο 28', που δεν βρήκαν στόχο.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε στο ημίχρονο τη... συνηθισμένη του αλλαγή, περνώντας στον αγώνα τον Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος (σκόρερ στο ματς του πρώτου γύρου) έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και στο 52' μπήκε από τα δεξιά και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε πάρε-βάλε στον Σολάκη, ο οποίος όμως είδε τον Μάχο να βγαίνει και να απλώνει το κορμί του, αποσοβώντας βέβαιο γκολ. Ο Αυστριακός ήταν σε πολύ καλή μέρα και το έδειξε και στο 58', όταν εξουδετέρωσε το σουτ του Μόνχε.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε με ένα καλό σουτ του Τσότσαλιτς στο 65', που έφυγε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κούκετς δεν μπόρεσε να κοντρολάρει τη μπάλα, ενώ έβγαινε μόνος απέναντι στον Γιακούποβιτς. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε και πάλι στους Νεοσμυρνιώτες, με τον Σκούρτη να μην καταφέρνει στο 83' να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ετσι διατηρήθηκε το 0-0 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (46' Μπρέσκα), Ζέλεσι, Ντολεζάι, Καπετάνος (74' Ρόκας), Αλβαρες, Σολάκης (85' Ψυχογιός), Μαρτίν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Βαρό, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Ομο, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (77' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (59' Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν (77' Σκούρτης).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις