Σούπερ Λίγκα: Παιχνίδια χωρίς αύριο για Παναθηναϊκό, ΑΕΛ

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 14:36

Κάθε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη μοιάζει καταδικαστικό για την ΑΕΛ που ταξιδεύει στην Καβάλα.

A- A A+

Το Παναθηναϊκός-Αρης στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ ματς ζωής ή θανάτου είναι για τη Λάρισα η επίσκεψή της στην Καβάλα.

Και τα δυο προαναφερθέντα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο. Πρώτο αυτό των «Αργοναυτών» με την ομάδα του κάμπου (17:15, NOVA), όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη μοιάζει καταδικαστικό για την ΑΕΛ. Ακόμα και η ισοπαλία μοιάζει πολύ λίγη, καθώς οι Θεσσαλοί βρίσκονται ήδη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα πέντε ολόκληρους βαθμούς από τους προτελευταίους Πανιώνιο και Πανσερραϊκό.

Το ίδιο κρίσιμη και για τον Παναθηναϊκό είναι η αναμέτρηση με τον Αρη στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ (19:30, NOVA), λόγω της τιμωρίας έδρας που επιβλήθηκε στους «πράσινους». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν μίνιμουμ να διατηρήσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο -5, την ώρα που θα ελπίζουν σε στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων».

Πολύ κρίσιμη και για τον Παναθηναϊκό είναι η αναμέτρηση με τον Αρη στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας έδρας που επιβλήθηκε στους «πράσινους».

Την Κυριακή η αυλαία ανοίγει με τρία αρκετά ενδιαφέροντα ματς στις 15:00. Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο (NOVA), ο Ηρακλής τον Ατρόμητο στα Καυτανζόγλειο (NOVA) και ο Πανιώνιος την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη (NOVA).

Λίγο αργότερα στην Τούμπα (17:15, NOVA) ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό με θετικό αποτέλεσμα επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολη έξοδος από το λεκανοπέδιο της Αττικής περιμένει την ΑΕΚ στις Σέρρες, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να μετράει δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Τέλος, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κέρκυρα, ελπίζοντας πως θα πάρει το τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ 17:15 NOVA2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NOVA1

Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2011

Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 15:00 NOVA3

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NOVA2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ 15:00 NOVA4

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - A.E.K. 17:15 NOVA3

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NOVA2

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις