Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2002 07:01
UPD:07:59
A- A A+

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Bόρειο Αιγαίο λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με βροχή ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή