Α1: Στο αυτόφωρο όσοι συλληφθούν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 16:47
A- A A+

Στο αυτόφωρο θα οδηγούνται όσοι συλληφθούν κατά τη διάρκεια του προελέγχου στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ των ανδρών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην απόφαση αυτή συμφώνησαν και οι δυο ΚΑΕ στη σύσκεψη που έγινε παρουσία και εκπροσώπων της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να ληφθούν για το παιχνίδι.

Ανάλογη πρόθεση για συλλήψεις, που θα οδηγούσαν στο αυτόφωρο, υπήρχε και για τον περσινό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ, οι οποίες όμως ποτέ δεν τηρήθηκαν. Εκείνο το ντέρμπι εν τέλει διακόπηκε στην τέταρτή του περίοδο, με αποτέλεσμα η νίκη να κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, που ούτως ή άλλως βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέτρα που θα τηρηθούν στο προσεχές ματς, αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν 17.700 εισιτήρια, ενώ κενό θα παραμείνει το τμήμα 103Β, τα 2/3 του τμήματος 105Β και οι οχτώ πρώτες σειρές στις 134Β, 136Β και 138Β.

Ακόμα, θα υπάρχει διπλό δίχτυ προστασίας, με απόσταση ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μισό μέτρο. Το δίχτυ θα καλύπτει το τμήμα από τη γραμματεία ως και τη στατιστική, καλύπτοντας και τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις