Επικρίσεις Ντ. Μπακογιάννη στην κυβέρνηση για την οικονομία

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 21:25
A- A A+

Κρίσιμο χαρακτήρισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη το επόμενο τρίμηνο για την Ελλάδα, καθώς όπως ανέφερε η χώρα θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις.

Μιλώντας σε πολιτικούς φίλους της απόψε στα Χανιά κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματός της σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο τόπος περνά πολύ δύσκολες ώρες, η Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις που μπορεί να δώσει, είναι βέβαιο ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αλλά κυρίως, στις προκλήσεις των καιρών, παλινωδεί και κάθε μέρα αλλάζει άποψη, κλασικό παράδειγμα αυτό που συνέβη προχθές με το ΦΠΑ».

Η κ. Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αδιανόητο από την μια μεριά το κράτος να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του και από την άλλη μεριά, οι μηχανισμοί του να φαίνονται τελείως ανίκανοι να εισπράξουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να στηριχθεί η πρωτογενής παραγωγή, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο κανείς να μην το έχει σκεφτεί.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στους μικρομεσαίους και στις αλλαγές στις ΔΕΚΟ: «Τους μικρούς και τους μεσαίους, από τα μαγαζιά που κλείνουν όπου κανείς δεν μιλά για αυτούς, κανείς δεν μιλά για τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, παρά όλοι μιλούν για το τι θα γίνει με τις ΔΕΚΟ που μέχρι σήμερα παίρνουν το υστέρημα του ελληνικού λαού».

Στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη ήταν οι βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Λεύτερης Αυγενάκης, καθώς και οι, Αρχοντούλα Ναναδάκη, Στέλιος Νικηφοράκης και Μανώλης Κελαϊδής, που στις Εθνικές εκλογές του 2009, ήταν υποψήφιοι βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή