Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-Ατρόμητος 1-0

Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2011 17:13
UPD:17:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΛΕΝΤΖΑΣ

A- A A+

Με τον Βίκτορ Γιάκομπ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης ο Ηρακλής επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στο Καυτανζόγλειο, κάνοντας σημαντικό βαθμολογικό άλμα.

Ο Γηραιός χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του -εξάλλου το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας- βρήκε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε με το τέρμα που πέτυχε ο Ρουμάνος επιθετικός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λίμα.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και η αλήθεια είναι πως βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε άξιζε την ισοφάριση. Αυτή, όμως, ποτέ δεν ήρθε.

Μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σαγκανόφσκι, ο οποίος δυο φορές έφτασε μια ανάσα από το 1-1, ενώ ο Καμαρά είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 79', όταν το σουτ από πλεονεκτική θέση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Καρλίνιος), Μάρα (69' Ηλιάδης), Σίσιτς, Πίτου Γκαρσία (85' Κυριαζής), Γιάκομπ

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (57' Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (70' Μπρίτο), Τάτος (77' Παρόνε), Ολιβέιρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις