Σφυροκόπημα Πάγκαλου από την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου: «Οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται»
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 15:15
EUROKINISSI /ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

A- A A+

Δριμύτατη επίθεση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπέλυσε η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καλώντας τον Πρωθυπουργό να λάβει τα απαραίτητα μέτρα «γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται».

«Ο υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας.

«Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας και στο ίδιο ύφος επισημαίνεται πως «η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κ. Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει». «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες», τονίζεται στην καυστική ανακοίνωση που καταλήγει ως εξής:

«Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή