Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 05:00
UPD:05:41
A- A A+

Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες και στα δυτικά από το απόγευμα τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική Μακεδονία. Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά κα βαθμιαία και στις νοτιότερες περιοχές. Καταιγίδες πιθανόν ισχυρές από τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Τα φαινόμενα αρχικά στα νοτιοδυτικά και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους έντονα. Σταδιακή βελτίωση στα δυτικά από το βράδυ.

Ανεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 Μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και από τη νύχτα στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις.

Πτώση σε όλη τη χώρα θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή