Ομπράντοβιτς: Να ευχαριστηθούμε ένα καλό παιχνίδι

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 16:40
UPD:16:41

Την ελπίδα ο κόσμος να μιλάει μόνο για μπάσκετ την επομένη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

A- A A+

Την ελπίδα ο κόσμος να μιλάει μόνο για μπάσκετ την επομένη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι ένας αγώνας τον οποίο όλοι περιμένουν. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ήταν δεδομένο ότι θα ήταν και πάλι η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Η μόνη ευχή που έχω να κάνω είναι ο κόσμος να μιλά μόνο για μπάσκετ την επόμενη μέρα και όλοι να ευχαριστηθούν ένα καλό παιχνίδι», υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί απέναντι ακόμα και σε οπαδούς της ομάδας του, όταν εκείνοι προκάλεσαν επεισόδια.

Αναφορικά με το παιχνίδι και την κατάσταση των παικτών του, είπε: «Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και αυτό που παρακαλώ τον κόσμο μας είναι να βοηθήσει την ομάδα, να μας βοηθήσουν να γίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ και να γιορτάσουμε στο τέλος μία νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα, ελπίζω να είμαστε όλοι παρόντες. Το πιο σημαντικό είναι διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο μυαλό μας να είναι μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, το πώς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη από τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του, ο Μάικλ Μπατίστ στάθηκε στο πλεονέκτημα της έδρας για την ομάδα του.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πάρει χρόνο τόσο εγώ, όσο και ο Νίκολας που αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών. Για εμάς θα είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, στο δικό μας γήπεδο. Ξέρουμε ήδη ότι θα είναι κατάμεστο. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι η βοήθεια από τον κόσμο, να μας δώσει ώθηση και να μας βοηθήσει πραγματικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάθε επεισόδιο, κάθε ακρότητα να ξέρουν ότι δεν θα μας βοηθήσει, αντίθετα, θα κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παρκέ για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις