Δημοκρατική Συμμαχία: Σύσταση Οικονομικής Επιτροπής

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 18:22
A- A A+

Στη σύσταση Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο και τη διαχείριση των οικονομικών του κόμματος προχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία μετά από σχετική εισήγηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη σε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Παράλληλα η Οικονομική Επιτροπή θα έχει την ευθύνη του συντονισμού της οικονομικής εκστρατείας ενίσχυσης του κόμματος που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος και μέλη η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη, ο επιχειρηματίας Κυριάκος Μαμιδάκης, ο επιχειρηματίας Βασίλης Κούτσης και η ιδιώτης Άρτεμις Σκουτάρη. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν ο δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, ο οικονομολόγος Κώστας Παναγάκης και ο επίσης οικονομολόγος Άγγελος Λέντης.

Ανακοινώθηκε ακόμη η συγκρότηση οκτώ ομάδων πρωτοβουλίας που έχουν την ευθύνη της οργανωτικής ανάπτυξης του κόμματος στις περιοχές τους και την πληροφόρηση των στελεχών του κινήματος για ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και καθημερινότητας των τοπικών κοινωνικών.

Οι ομάδες πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν αφορούν τις εξής περιοχές: Δήμος Βόλου, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Κέρκυρας, Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Δήμος Πετρούπολης, Δήμος Μαρκόπουλου, Δήμος Σαρωνικού, Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης και Δήμος Αγίου Δημητρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή