KKE: «Οχι» στις περικοπές πολυτεκνικών επιδομάτων

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 16:38
A- A A+

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στην πολιτική περικοπών των πολυτεκνικών επιδομάτων εξέφρασε η γ.γ. του κόμματος Αλ. Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια συνάντησης της με αντιπροσωπεία τη Διοίκησης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας ενημέρωσαν την κ. Παπαρήγα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολυτεκνική οικογένεια από τις περικοπές της κυβερνητικής πολιτικής. Δήλωσαν επίσης πλήρως αντίθετοι στην πρόθεση της κυβέρνησης να συνδέσει την παροχή των πολυτεκνικών επιδομάτων, αλλά και την ιδιότητα των πολυτέκνων με εισοδηματικά κριτήρια.

Από την πλευρά της, η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα αγωνίζεται για ένα σύνολο μέτρων υπέρ των λαϊκών οικογενειών και των νέων ζευγαριών, μεταξύ των οποίων: η κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατειάς λαϊκής κατανάλωσης, η πολιτική υπέρ της λαϊκής στέγης με ειδικά μέτρα για τους πολύτεκνους, η δωρεάν και καθολική παροχή υπηρεσιών όπως η «βοήθεια στο σπίτι», αλλά και η καταβολή των πολυτεκνικών επιδομάτων σε όλους χωρίς περικοπές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή