Μείωση των τιμών των διοδίων ζητεί η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 22:17
UPD:22:21
A- A A+

Μείωση των τιμών των διοδίων, καθώς και αμεση επίλυση των προβλημάτων, που εμφανίζονται, κατά τόπους, εξαιτίας της έλλειψης παράπλευρων δρόμων, ζητεί από την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Ζητεί μάλιστα να μεριμνήσει η ίδια για την κατασκευή παραδρόμων και για τη χορήγηση, από τους παραχωρησιούχους, καρτών ελεύθερης διέλευσης για τους κατοίκους των περιοχών όπου βρίσκονται οι σταθμοί διοδίων.

Η Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, θεωρεί «δικαιολογημένες» τις αντιδράσεις των πολιτών, για τις οποίες σημειώνει ότι δεν στρέφονται κατά του κράτους, αλλά κατά των εταιρειών εκμετάλλευσης των αυτοκινητοδρόμων που κερδοσκοπούν σε βάρος τους.

«Είναι άμεση, πια, ανάγκη η επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης, που κυρώθηκαν από τη Βουλή το 2007, οι οποίες βρίθουν προβλημάτων και λαθών λόγω της προχειρότητας των μελετών, των βιαστικών δημοπρατήσεων τους, των δυσμενών για την πολιτεία όρων, της πυκνότητας των σταθμών διοδίων και των προβλεπόμενων αυξήσεων στις τιμές τους», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή