Ολυμπιακός: Τέλος οι μεταγραφές αποκάλυψε ο Μαρινάκης

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 14:45
A- A A+

Είδηση έβγαλε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ, καθώς αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πραγματοποιήσουν άλλες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά.

Β. Μαρινάκης: Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει

Β. Μαρινάκης: Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει

Δηλώσεις έκανε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά στις πίτες.

«Εύχομαι η νέα χρονιά να μας χαρίσει υγεία, και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άλλωστε αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Έχουμε ακόμη πάντως πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις