Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-2

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011 19:05
UPD:19:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Ο Πανσερραϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε τον Ολυμπιακό να καρδιοχτυπήσει πραγματικά τη φετινή σεζόν στο Καραϊσκάκη, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2.

Το παιχνίδι είχε δυο πολύ διαφορετικές εικόνες. Μια τραγικά άσχημη στο πρώτο μέρος, όπου οι δυο ομάδες κούρασαν με την απόδοσή τους και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, και μια εκπληκτική στην επανάληψη, όταν το ένα γκολ διαδεχόταν το άλλο και το προβάδισμα άλλαξε χέρια τρεις φορές.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μάρκο Πάντελιτς να αδειάζει τρεις παίκτες μέσα στην περιοχή των Σερραίων πριν γράψει με πλασέ το 1-0.

Το γκολ, εν αντιθέσει με το τι περίμεναν οι περίπου 25.000 φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, κοίμισε, αντί να ξυπνήσει τον Ολυμπιακό και ο Πανσερραϊκός που βγήκε μπροστά χρειάστηκε ένα καλό τρίλεπτο για να φέρει τα πάνω κάτω.

Αρχικά στο 65' ο Ποτουρίδης ανέτρεψε τον Νταλέ μέσα στην περιοχή και από τη βούλα του πέναλτι ο Γεωργιάδης έφερε το ματς στα ίσια, ενώ δυο λεπτά αργότερα ξανά ο Γεωργιάδης με εκπληκτική ενέργεια άδεια τον Μπράβο και στη συνέχεια τον Πάρντο για να βάλει στη θέση του οδηγού την ομάδα του.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού πάγωσε το Καραϊσκάκη, όμως ο Ολυμπιακός πήρε μπρος και στο 71' οι γηπεδούχοι κέρδισαν και εκείνοι με τη σειρά τους πέναλτι, το οποίο έστειλε στα δίχτυα ο Αλμπερτ Ριέρα.

Όπως αναμενόταν, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο τελευταίο 20λεπτο έκλεισαν κυριολεκτικά τον Πανσερραϊκό στα καρέ του. Το συνεχές πρέσινγκ που ασκούσαν άργησε, αλλά έφερε αποτέλεσμα στο 85'. Ο Ζαϊρί με κάθετη πάσα ακριβείας βρήκε τον Ρόμενταλ πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων και αυτός γύρισε στον Πάντελιτς, ο οποίος από κανονική θέση έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Το άγχος για τον Ολυμπιακό έσβησε ο Ριέρα, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον Ράντμαν.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος (71' Ρομενταλ), Πάντελιτς, Μιραλάς (24' Ζαϊρί), Ραούλ Μπράβο, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Ποτουρίδης (68' Α.Παπαδόπουλος)

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης (91' Γιαννόπουλος), Τάντιτς (82' Βοσκόπουλος), Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (89' Ασλανίδης), Αλβάρεζ, Κέρλα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις