Τη Δευτέρα η απολογία των τεσσάρων για την τρομοκρατική οργάνωση

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011 20:24
A- A A+

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις νεαροί, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Βύρωνα και κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σήμερα οι νεαροί απολογήθηκαν για την επίθεση με γκαζάκια, τον περασμένο Οκτώβριο, σε όχημα της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. είχαν εκδοθεί σχετικά εντάλματα σύλληψης μετά τη σύλληψη ενός 19χρονου φοιτητή, ο οποίος έχει προφυλακιστεί). Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι -τρεις 23χρονοι κι ένας 21χρονος- αρνήθηκαν να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και περιορίστηκαν στο να πουν ότι είναι αναρχικοί, ενώ όπως έγινε γνωστό, ρωτήθηκαν μόνο για τις πράξεις που τους αποδίδονται σχετικά με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά την απολογίες τους, που ολοκληρώθηκαν περί τις 5.30 το απόγευμα, κι έπειτα από δίωρη προθεσμία που ζήτησαν αρχικά για να συνομιλήσουν με τον συνήγορό τους και να χαράξουν την υπερασπιστική τους γραμμή, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε κλούβα της Αστυνομίας και επέστρεψαν στην Αθήνα όπου τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή