Ολυμπιακός: Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Φουστέρ

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 15:30
A- A A+

Χωρίς ρεπό μετά τη σαββατιάτικη νίκη τους επί του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεώρησε πως εν όψει ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα μπορούσε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ημέρα ξεκούρασης και έτσι την Κυριακή προπονήθηκαν κανονικά.

Όσοι, πάντως, αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Σερραίους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί, λόγω μιας διάτασης στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Ο Ισπανός άσος θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στα θετικά το γεγονός πως ο Ουρτάδο προπονήθηκε κανονικά και ίσως προλάβει να αγωνιστεί με τον δικέφαλο.

Χολέμπας και Νέμεθ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον επίσης άρρωστο Μιραλάς, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι του, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις