Α1 Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 17:37
A- A A+

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο φετινό ντέρμπι των «αιωνίων» στο βόλεϊ, καθώς μέσα στο κλειστό της Γλυφάδας κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-3 σετ.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στην εξέλιξή του, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν στο πρώτο σετ με 21-25, δείχνοντας από νωρίς πως είχαν έρθει στην έδρα του αντιπάλου τους για να κάνουν την έκπληξη.

Παρόλα αυτά, οι πράσινοι βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους και αφού έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, στη συνέχεια πήραν προβάδισμα, κερδίζοντας το δεύτερο και τρίτο σετ με το ίδιο σκορ, 25-23.

Το τέταρτο σετ ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να παίρνουν προβάδισμα με 8-5, όμως με μπροστάρη τον Τζούριτς ο Ολυμπιακός γύρισε γρήγορα υπέρ του την κατάσταση και κέρδισε το σετ με 24-26.

Το πέμπτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στο τριφύλλι και έφτασαν στην επικράτηση με σκορ 11-15.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τζούριτς με τους 33 πόντους που πέτυχε, παρότι η συμμετοχή του μέχρι και λίγο πριν την έναρξη κρινόταν ως αμφίβολη λόγω τραυματισμού, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο νεαρός Φράγκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις