Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-3

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 19:22
UPD:17/01/2011 13:53
A- A A+

Τι Σέρρες, τι Τρίπολη για την ΑΕΚ. Με τους Λυμπερόπουλο (47'), Μπλάνκο (56') και Σκόκο (πεν. 76') η Ένωση πέρασε εύκολα με 3-0 επί του Αστέρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναμενόταν, δεν έκανε κάποια αλλαγή στην 11άδα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό. Η Ένωση, πάντως, στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς ο Αστέρας είχε κλείσει σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στους Κιτρινόμαυρους να απειλήσουν, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Το κακό για την ΑΕΚ δεν ήταν, όμως, αυτό αλλά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει νωρίς σε αλλαγή, με τον Νασούτι να αντικαθιστά τον τραυματία Μανωλά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ και κλασικές ευκαιρίες αλλά με την έναρξη της επανάληψης η Ένωση έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Το γκολ του Λυμπερόπουλου στο 47', με κοντινό πλασέ, ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά και να αφήσουν χώρους πίσω, με τον Μπλάνκο να τους εκμεταλλεύεται στο 56' για το 0-2. Νέα ατυχία για την Ένωση με τον τραυματισμό του Γεωργέα και την αντικατάσταση του από τον Γιάχιτς, αλλά ο Βόσνιος -παραδόξως- ήταν θετικός και κέρδισε και το πέναλτι (που δεν του έγινε ποτέ), για να κάνει το 0-3 ο Σκόκο στο 76'.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Μπαστιά, Λαδάκης (Μπακασέτας 72'), Καρέρα (Αρσενίεβιτς 59'), Ουντότζι (Μάρτινς 63'), Φορτούνης, Φράνκου

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας (Γιάχιτς 57'), Καράμπελας, Μανωλάς (Νασούτι 38'), Δέλλας, Μάκος (Ντιόπ 77'), Γκερέιρο, Σκόκο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις