Στην Αθήνα την Τρίτη για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Αρμενίας

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 11:34
A- A A+

Στην Αθήνα φθάνει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας Serzh Sargsyan μετά της συζύγου του, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Αρμένιου Προέδρου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών, η υπογραφή συμφωνιών και οι σχετικές δηλώσεις στον Τύπο.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας Serzh Sargsyan.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της αρμενικής κοινότητας (ξενοδοχείο «Hilton») και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Αρμένιο Πρόεδρο.

Ο κ. Sargsyan θα έχει στη συνέχεια συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππο Πετσάλνικο και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (στις 12:30, θα ακολουθήσει στις 12:00 γεύμα εργασίας), καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο Hilton (16:30 – 17:00).

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν από τη χώρα μας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή