Τα σχέδια του Μαρινάκη

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 13:16
A- A A+

Για όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δείπνο που είχε με δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου.

Το ραντεβού δόθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Νέο Φάληρο και μετά τις πρώτες τυπικές κουβέντες τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και διάφορα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά επανέλαβε πως θέλει να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πολλά χρόνια στον πάγκο της ομάδας, μίλησε για τα σχέδια που κάνει περί ελληνοποίησης της ομάδας, ενώ εξέπληξε όταν αποκάλυψε πως δεν έχει σχέσεις με τον άλλοτε καλό του φίλο και πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα.

Ορισμένα απ' όσα είπε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11».

Για τον Βαλβέρδε: «Τον Βαλβέρδε ήθελα από την πρώτη μέρα. Ακόμα και αν προκρινόμασταν με τον Λίνεν στην Ευρώπη, τον Βαλβέρδε θα τον έπαιρνα. Ηταν μια δοκιμασμένη λύση».

Για την ελληνοποίηση του ρόστερ: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει νέο ελληνικό αίμα στο ρόστερ του. Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες».

Για την ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ».

Για τον Μιραλάς: «Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος».

Για τον Κουμορτζί: «Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί».

Για την καταπολέμηση της βίας: «Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις