Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 έως 30 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική, αλλά το το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή