Κύπελλο Ελλάδας: Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 18:58
UPD:19:03
A- A A+

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς στον πρώτο προημιτελικό με την Κέρκυρα επικράτησε εκτός έδρας με 2-0.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο λίγο μετά τα μισά του πρώτου μέρους, όταν στο 24' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Παρασκευαΐδη, επειδή σύμφωνα με τον διαιτητή της συνάντησης, Δημήτρη Θάνο, ο αμυντικός των «Φαιάκων» ανέτρεψε τον Σολάκη.

Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Μόνχε, γράφοντας δυο λεπτά το 1-0.

Αγχωμένοι, αλλά και απογοητευμένοι με την εξέλιξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους και τα κατάφεραν, χωρίς όμως να φτάσουν όπως θα ήθελαν στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη οι Βολιώτες ήλεγξαν τον ρυθμό και προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που είχαν πάρει. Σε μια από τις λίγες φάσεις, όμως, του δεύτερου 45λεπτου κατάφεραν να διπλασιάσουν και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Σε εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου στο 80' ο Μάρτιν έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας.

Στις καθυστερήσεις ο Ούμπιντες είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα για τον Βόλο, αλλά παρότι βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Αποστολίδη, δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Aποστολίδης, Λαμπρόπουλος (74' Στολτίδης), Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Ιωάννου (70' Τσίγκας), Κοντοδήμος, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλαβίνιο (62' Καλαντζής)

Ολυμπιακός Βόλου (Σακης Τσιώλης): Ρόκα, Τομάς, Μπρέσκα (78' Ούμπιντες), Καπετάνος, Άλβαρες, Σανκαρέ, Ακόστα (55' Ζαραδούκας), Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Γκότοβος, Σολάκης (64' Μαρτίν), Μπερτόλντι

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις