Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου με προέδρους Επιτροπών της Βουλής

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 19:49
A- A A+

Διαδοχικές συναντήσεις με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που προεδρεύουν σε Επιτροπές της Βουλής είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γιάννη Δριβελέγκα, την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Βάσω Παπανδρέου και την πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Χρύσα Αράπογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνάντηση με τον κ. Δριβελέγκα συζητήθηκαν τα θέματα της Επιτροπής και υπήρξε ένας προγραμματισμός για το έργο της.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου έθεσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον Πρωθυπουργό το ζήτημα του νομοσχεδίου για τη βιοποικιλότητα και επανέλαβε τις αντιρρήσεις που έχει εκφράσει αναφορικά με την αύξηση του ορίου αρτιότητας στις περιοχές NATURA, από τα 4 στα 10 στρέμματα. Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την πάγια θέση του για διαβούλευση.

Η οικονομία και το θέμα του ευρωομολόγου, καθώς επίσης και οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και επικεφαλής της επιτροπής για τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου υπογραφών υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου.

Τέλος, στη συνάντηση με την κ. Αράπογλου συζητήθηκαν τα θέματα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και ειδικότερα θέματα έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή