Σούπερ Λίγκα: Δύσκολες έξοδοι για τους δυο πρωτοπόρους

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011 14:03
UPD:14:21
A- A A+

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται την Κυριακή σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη κόντρα σε Αστέρα και Πανιώνιο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να διευρύνουν την καλή σχετικά παράδοση που έχουν στις επισκέψεις τους στην Αρκαδία με μία ακόμα νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν τουλάχιστον στο + 5 στην κορυφή. Ο Αστέρας, στον αντίποδα, με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Παύλο Δερμιτζάκη θα ψάξει για τη δεύτερη μόλις εντός έδρας επικράτησή του τη φετινή σεζόν.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα το 2011 θα ψάξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι» δεν έχουν κανέναν περιθώριο για περεταίρω βαθμολογικές απώλειες, αν θέλουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου, ενώ χρειάζονται και μια ψυχολογική ανάταση μετά την ήττα τους με 2-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι» ελπίζουν πως ο Κώστας Μήτρογλου θα εμφανιστεί το ίδιο αποτελεσματικό, όπως και με τον Αρην την περασμένη εβδομάδα, αφού πλέον τρέχουν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Επίσης της Κυριακή, με αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Καβάλα και του Ηρακλή, δυο ομάδων με βλέψεις προς τα ψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας, αλλά και του Πανσερραϊκού, που «καίγεται» για τη νίκη, με τον Ατρόμητο

Δύσκολη αποστολή περιμένει στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Αρη, ο οποίος περνάει ακόμα το σοκ των πρώτων μετά-Κούπερ ημερών.

Το Σάββατο είναι οι αναμετρήσεις των δυο «δικεφάλων» με τον μεν ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τη φιλόδοξη και σε φόρμα Ξάνθη και τη δε ΑΕΚ να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον δυνατό Ολυμπιακό Βόλου τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στο «τριφύλλι».

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει με το παιχνίδι της Κέρκυρας με τη ΑΕΛ, όπου οι φιλοξενούμενοι Λαρισαίοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίσουν το πολύ δύσκολο έργο τους να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν με 10 λεπτά καθυστέρηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις στους διαιτητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ 17:15 NOVA

Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NOVA

A.E.K. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 19:30 NOVA

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 NOVA

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NOVA

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NOVA

Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 17:15 NOVA

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις