Για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 12:47
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (NS1, 19:30) και θέλει το «διπλό» για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Με Λάζαρο στην ενδεκάδα και χωρίς εκπλήξεις.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε το μάθημα του στο Κύπελλο και δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές για τις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ. Στον «τελικό» της Νέας Σμύρνης ο Πορτογάλος τεχνικός θα αγωνιστεί με την πετυχημένη του συνταγή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ - Καντέ. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στην μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ως αμυντικός χαφ, με τον Κώστα Κατσουράνη να είναι στα δεξιά του και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, έχοντας δεξιά τον Σίντνεϊ Γκοβού και αριστερά τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Τρία σερί διπλά

Ο Παναθηναϊκός δεν νιώθει φιλοξενούμενος τα τελευταία τρία χρόνια στη Νέα Σμύρνη αφού έχει φύγει από την Πλατεία με το διπλό. Το 2008 επικράτησε (1-2) με δύο γκολ του Μανούτσο, το 2009 πέρασε με το ίδιο σκορ χάρη στον Γκάμπριελ και τον Γκούμα, ενώ πέρσι «καθάρισε» ο Σισέ (0-2).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις