Γ. Παπαθανασίου: Αθλιότητα η εμπλοκή μου με Siemens

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 14:45

Aθλιότητα χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Γ. Παπαθανασίου την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Siemens, χωρίς μάλιστα όπως υπογράμμισε, να έχει κληθεί από την αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

A- A A+

Aθλιότητα χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Siemens, χωρίς μάλιστα όπως υπογράμμισε, να έχει κληθεί από την αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

«Επί ένα χρόνο η εξεταστική επιτροπή λειτουργεί και έχουν παρελάσει από εκεί πάρα, πάρα πολλοί πολίτες, πολιτικοί, οτιδήποτε. Εμένα λοιπόν ποτέ δεν με κάλεσαν, τίποτα δεν με ρώτησαν, δεν είχα απολύτως καμία σχέση, ούτως η άλλως, με την Siemens, και ποτέ, επαναλαμβάνω, δεν εκλήθην να καταθέσω, να ερωτηθώ ή οτιδήποτε άλλο, και ξαφνικά προχθές το βράδυ στις 11 η ώρα, η κόρη μου, με ξυπνάει και μου λεει, μπαμπά είσαι μέσα στην λίστα της Siemens, χωρίς να ξέρω πως και για ποιον λόγο...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Εγώ με την υπόθεση δεν είχα καμία σχέση εξ ου και δεν την παρακολούθησα καθόλου, ξαφνικά εμπλέκομαι και μιλάω για τον εαυτό μου, δεν μιλάω για κανέναν άλλο... δεν είχα απολύτως καμία σχέση και το κυριότερο δεν εκλήθην», παρατήρησε για να καταλήξει λέγοντας:

« Ο τελευταίος, ο δολοφόνος, ο πιο στυγνός, πριν τον βάλουν μέσα του απαγγέλλουν κατηγορία και τον καλούν να απολογηθεί, τον καλεί ο ανακριτής, κάτι του λενε, πες μας την γνώμη σου. Λοιπόν σε εμένα θεώρησαν τελείως περιττό το να με ρωτήσουν, αλλά τελείως επιβεβλημένο το να με συμπεριλάβουν. Ε, αυτό είναι αθλιότης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή