Κλείνει η τριάδα των τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 09:31
UPD:10:22
A- A A+

Tα «ερυθρόλευκα» προβάρουν οι Γκιγιέρμο Οτσόα και Ματίας Ντεγκρά, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει χρήματα και για την αγορά του Ούρκο Πάρντο, ώστε να φτιάξει μία πολύ καλή τριάδα τερματοφυλάκων.

«Κλεισμένοι» θεωρούνται οι Γκιγιέρμο Οτσόα και Ματίας Ντεγκρά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έχουν βρει σε όλα με τους δύο Λατινοαμερικάνους τερματοφύλακες, ενώ αμφότεροι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να πιάσουν Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, ο Γκιγιέρμο Οτσόα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, και να είναι έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στην μεξικανική Αμέρικα. Ο Οτσόα έχει λογικό κασέ και μπορεί να κλείσει είτε για το καλοκαίρι, είτε άμεσα αν καταβληθεί στην Αμέρικα ένα σχετικά μικρό για την αξία του ποσό. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο διεθνής Μεξικανός κοστολογείται με αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος Μεξικανός γκολκίπερ έχει αγωνιστεί 41 φορές με τη φανέλα του εθνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει κάνουν λόγο για έναν τερματοφύλακα με φοβερά αντανακλαστικά και ταχύτητα στις αντιδράσεις του.

Για τον Οτσόα υπήρξαν κατά καιρούς φήμες που ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τη Φούλαμ, να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον Ματίας Ντεγκρά, ο Αργεντινός θεωρείται «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό και το σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Αργεντινό και τους Πειραιώτες θα γίνει την επόμενη βδομάδα, όταν και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Όπως μάλιστα τονίζει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στον Ολυμπιακό θα καταβάλλουν σύντομα τα χρήματα της ρήτρας για την αγορά του Ούρκο Πάρντο από την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να έχουν μία πολύ δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων και ο ανταγωνισμός ανάμεσα τους θα είναι πολύ υψηλός, κάτι που μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις