Γ. Καρατζαφέρης: Στη Νομική διενεργείται ένα έγκλημα

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 13:57

«Στη Νομική διενεργείται ένα έγκλημα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή και κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να λάβει μέτρα.

A- A A+

«Στη Νομική διενεργείται ένα έγκλημα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή και κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να λάβει μέτρα. «Εσείς τους συνοδεύσατε», υποστήριξε απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρατζαφέρης διερωτήθηκε με δεικτικό τρόπο: «Γιατί μόνο 220 λαθρομετανάστες να μπουν στη Νομική; Να βάλουμε και άλλους 500, να βάλουμε και στο Πολυτεχνείο και στην ΑΣΟΕ».

«Εσείς τους συνοδεύσατε, το γράφει όλος ο Τύπος και δεν διαψεύδεται από κανέναν. Να βάλουμε και στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό και στην Καλλιρρόης και στη Συγγρού και στα υπουργεία», πρόσθεσε.

«Ακούστε λογική: Νομιμοποίηση της κατάληψης και της λαθρομετανάστευσης! Ούτε έχετε καταλάβει την οικονομική επιβάρυνση από την λαθρομετανάστευση και πως αυτός που επιβαρύνεται είναι ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, ο ψηφοφόρος ο δικός σας και ο δικός μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θα μαζέψει η Ελλάδα όλους τους πεινασμένους του κόσμου; Δηλαδή τα 3 από τα 6 δισεκατομμύρια; Και άλλες χώρες έχουν Αριστερά και ισχυρή Αριστερά. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Δεν έχει Αριστερά η Ιταλία και η Ισπανία; Κι όμως δεν έχουν τέτοιες θέσεις.

Σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρατήρησε ότι «μόνο η Ελλάδα έχει το θλιβερό αυτό προνόμιο, για να δίνεται ο ρυθμός και η εκπαίδευση των τρομοκρατών μέσα στα πανεπιστήμια».

«Πού φτάσαμε;», συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης και απάντησε: «Δε μπορεί να πατήσει μέσα στο Πανεπιστήμιο ο αστυνομικός, το έννομο όργανο της τάξης και μπορεί ο λαθρομετανάστης να κάνει κατάληψη. Συγχαρητήρια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή