Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι-«φωτιά» στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 14:39
UPD:14:44

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον «δικέφαλο» σε ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας, τόσο από πλευράς γοήτρου, όσο και βαθμολογικών επιδιώξεων.

A- A A+

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον «δικέφαλο» σε ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας, τόσο από πλευράς γοήτρου, όσο και βαθμολογικών επιδιώξεων. Οι γηπεδούχοι για δεύτερο ματς με τον Γιάννη Μιχαλήτσιο στον πάγκο τους ψάχνουν ακόμα για τα πατήματά τους στη μετά-Κούπερ εποχή, γνωρίζοντας πως αν δεν πάρουν τη νίκη, θα απομακρυνθούν κι’ άλλο από την πρώτη πεντάδα, που οδηγεί στα play off.

Για τον ΠΑΟΚ πιο σημαντικός φαντάζει ο δεύτερος προημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όμως στο «δικέφαλο» γνωρίζουν πολύ καλά, πως ένα ατυχές αποτέλεσμα σε ντέρμπι όπως το κυριακάτικο μπορεί να γκρεμίσει την καλή ψυχολογία, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ομάδας.

Από τα υπόλοιπα ματς, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έξοδος του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον συνονόματο του στην κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχοντας το +7 στην κορυφή, μπορούν να αισθάνονται μια σχετική άνεση, όμως οι Βολιώτες απέδειξαν με το 0-4 επί της ΑΕΚ, πως πρέπει όλοι να τους υπολογίζουν.

Μάχη ζωής ή θανάτου το ΑΕΛ-Πανσερραϊκός και για τους δυο αντιπάλους. Ο νικητής της αναμέτρησης θα μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία. Με ισοπαλία και οι δυο θα πρέπει να νιώθουν καταδικασμένοι.

Ακόμα την Κυριακή, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, έχοντας αναπνεύσει μετά το διπλό επί του Αρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Καβάλα και ο όλο και πιο βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη.

Με τις ελπίδες του για τίτλο να έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Εργοτέλη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ περισσότερο με διάθεση να δείξει ότι δεν ξόφλησε ακόμα, παρά με πραγματικές ελπίδες για ανατροπή του Ολυμπιακού στην κορυφή.

Την αντίδραση της ΑΕΚ μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένουν όλοι στη Πηγάδια, όπου ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη, ενώ Ηρακλής και Κέρκυρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Καυτανζόγλειο στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA2

ΞΑΝΘΗ - A.E.K. 19:30 NET

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30 NOVA2

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NOVA3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 15:00 NOVA2

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NOVA2

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NOVA3

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 ΝΟVΑ1

Μ.Π.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις