Ολυμπιακός: Στην Τούμπα χωρίς Ριέρα, Ντουντού

Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 18:58
UPD:19:01

Ο Αλμπερτ Ριέρα (αριστερά) και ο Ντουντού Σεαρένσε.

A- A A+

Με δυο σημαντικές, αλλά δεδομένες, απουσίες θα αναγκαστεί να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τον Αλμπερτ Ριέρα και τον Ντουντού Σεαρένσε.

Ο Ισπανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οίδημα στο αριστερό του γόνατο και έκανε θεραπεία και ακλούθησε ειδικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε θεραπεία και ατομικό προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο, και την Τρίτη. Βεβαίως, σε αυτή την κατάσταση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα μπορούσε ποτέ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας και δεν το έκανε.

Ο Ντουντού στον αντίποδα προπονήθηκε κανονικά, όμως ο Ισπανός τεχνικός είναι της πάγιας λογικής του να δίνει χρόνο στους παίκτες του, που επιστρέφουν από τραυματισμούς, προκειμένου να μη ρισκάρει κάποια υποτροπή και συνεπώς έμεινε εκτός.

Στη 18μελή αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

«Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε, αρκεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε ο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις