Με πλεονέκτημα η ΑΕΚ, για τη μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟ

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 13:39
A- A A+

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (21:00, connx-tv) στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό του πρώτου μεταξύ τους προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος, ο οποίος είχε βρει νικητές τους «κιτρινόμαυρους» με 2-0.

Η Ένωση έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της θέλει την πρόκριση, καθώς μεγάλος της στόχος είναι το Κύπελλο, μια και έχει μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Μανόλο Χιμένεθ, που δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στα ντέρμπι που έχει καθοδηγήσει τον «δικέφαλο», δεν αναμένεται να κάνει πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ θα παρατάξει την ομάδα του με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι, Μανωλά. Δεξί μπακ θα είναι ο Γιάχιτς και αριστερό ο Νασούτι. Ο Ντιοπ με τον Μάκο θα αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους και από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Λαγό, Καφέ και Σκόκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Μοσχονάς, Αργυρίου, Ματέος, Καράμπελας, Νταντόμο, Γκέντσογλου, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Έντερ, Μπλάνκο και Μπάχα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Γεωργέας και Αραμπατζή.

Σίγουροι οι δέκα!

Από την άλλη πλευρά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (ανέτοιμος) και Αλέξανδρο Τζόρβα (άρρωστος). Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και σκέφτεται μόνο μια θέση στην ενδεκάδα με τις υπόλοιπες δέκα να είναι σίγουρες.

Φαβορί ο Λάζαρος

Ο Φερέιρα έχει καταλήξει στα 10/11, με τον Ορέστη Καρνέζη να είναι στα γκολπόστ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γιόσου Σαριέγκι με τον Σεντρίκ Καντέ, έχοντας στα δεξί άκρο της άμυνας τον Λουκά Βύντρα και στο αριστερό τον Νίκο Σπυρόπουλο. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τους Κώστα Κατσουράνη και Σωτήρη Νίνη να παίζουν μπροστά του. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο και στην κορυφή ο Τζιμπρίλ Σισέ. Για τη μία θέση που «παίζεται» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στο δεξί «φτερό». Αουτσάιντερ είναι ο Στέργος Μαρίνος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις