Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2002 07:01
UPD:20:16
A- A A+

Αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 22 έως 39 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια χώρα προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλλάσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή