Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 18:33
A- A A+

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε του Διαγόρα στη Ρόδο με 1-0, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον στοχεύει στον τελικό της διοργάνωσης.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που περισσότερο έμοιαζε με χωράφι, ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα και δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Τα στημένα του Καραλή ήταν πολύ επικίνδυνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν υπέρ τους τον δυνατό άνεμο στο πρώτο μέρος, ενώ οι μέσοι της ομάδας του Δώνη είχαν τον έλεγχο του κέντρου. Οι Ροδίτες από την άλλη έδειξαν να μην έχουν όρεξη και εμφανίστηκαν υποτονικοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σουτ προς την εστία του Ιτάνζ έγινε στο 26', με την μπάλα να καταλήγει κοντά στο κόρνερ έπειτα από την προσπάθεια του Σπάρταλη.

Αφού ο Σαγκανόφσκι απέτυχε σε δύο περιπτώσεις να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση με ισάριθμες κεφαλιές, το έκανε στο 33' έπειτα από την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Καραλή, ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με δυσκολία το φάουλ που εκτέλεσε νωρίτερα.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον Διαγόρα, από τον οποίο μόνο ο Γεωργίου έδειχνε να προσπαθεί, ήρθε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Πουλόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Ιτάνζ απέκρουσε ενστικτωδώς. Ο Ταραχούλσκι πήρε το ριμπάουντ και έκανε την κεφαλιά, όμως ο Γάλλος γκολκίπερ ήταν και πάλι εκεί για να διώξει σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο δύσκολα θα το θυμάται κάποιος, από το... βράδυ κιόλας. Ούτε μία φάση από τις δύο ομάδες και πολύ χαμηλής ποιότητας ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλώς έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις