Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011 19:14
UPD:07/02/2011 12:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Αστέρας και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τρίπολη, με το τελικό αποτέλεσμα όμως να μοιάζει περισσότερο με ήττα και για τους δυο.

Με 21 βαθμούς οι Αρκάδες και 18 οι Λαρισαίοι παρέμειναν τρίτοι και δεύτεροι από το τέλος, αντίστοιχα, επιτρέποντας έτσι στις άλλες ομάδες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη να αναπνεύσουν με ασφάλεια, ακόμα και αν δεν πάρουν πόντο ή πόντους από τα παιχνίδια τους αυτό το σαββατοκύριακο.

Πάντως, βάσει της απόδοσης των δυο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα πρέπει να θεωρούν εαυτούς άτυχους και αδικημένους, αφού πέρα από το γκολ είχαν και δοκάρι με τον Μετίν, ενώ ο διαιτητής Μάνταλος δεν απέβαλλε, ως όφειλε, τον Ροτζέριο για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος τρεις φορές αποχώρησε από το γήπεδο με αιμορραγία.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Καρέρας μόλις στο 12' με όμορφη ενέργεια και δυνατό σουτ, ενώ ο Ρομέου ισοφάρισε για τους Λαρισαίους στο 36' με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντεγκρά.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Φρανκού 86'), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (Αρσενίεβιτς 59'), Μάρτινς (Φορτούνης 80'), Παπάζογλου

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (Ρέντζας 62'), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (Κολοβέτσιος 50'), Κατσιαρός, Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Σίμιτς (Πλιάγκας 57'), Μετίς, Κουζέν

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις