Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 2-0

Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2011 19:58
UPD:07/02/2011 12:40
A- A A+

Αν και δεν είχε φρεσκάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου και διατηρήθηκε σε θέσεις των πλέι οφ. Μαρτίν, Ντολεζάι τα γκολ, αποβλήθηκε ο Ολιβέιρα των Περιστεριωτών.

Πολύ μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο αρχικά να δείχνει ότι θα επαίξει επιθετικά, όμως σταδιακά να υποχωρεί σε σύστημα αντεπιθέσεων. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς χωρίς φρεσκάδα και ιδέες και όσες φορές απείλησαν ήταν από τις εκτελέσεις φάουλ του Καπετάνου.

Σε μία από αυτές, στο 23' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, μέχρι να έρθει το γκολ. Ο Ντολεζάι έπιασε ολονόμαχος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ατρόμητου, όμως ο Μιχαηλίδης πέταξε εντυπωσιακά τη μπάλα κόρνερ με το ένα χέρι!

Στο 45+2' οι γηπεδούχοι, που σιγά σιγά ανέβαζαν την απόδοσή τους, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μαρτίν, ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε με κεφαλιά τον Μιχαηλίδη για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο για τον Ολυμπιακό. Με γκολ! Στο 52' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες από αριστερά, ο Σαμπού έκανε λανθασμένη απομάκρυνση και έδωσε τη δυνατότητα στον Ντολεζάι να σκοράρει από κοντά και ουσιαστικά να καθαρίσει το ματς (2-0).

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρους και έψαξαν την κόντρα, όμως παρά την ευκαιρία του Σφακιανάκη στο 59' διατήρησαν το προβάδισμα των δύο γκολ και την καθαρή νίκη.

Προς το τέλος υπήρξε επεισόδιο με αφορμή τη μη τήρηση του fair play από τον Ατρόμητο, ο Μπρέσκα ήταν αυτός που το ξεκίνησε και είδε κίτρινη σε αντίθεση με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα των Περιστεριωτών που αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Σελέζι, Ζαραδούκας, Αλβαρες, Καπετάνος (86' Τομάς), Μόνχε, Ουμπίδες (62' Ρόκας), Μαρτίν (70' Σολάκης), Μπρέσκα.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος, Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Καραλής (56' Αναστασάκος).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις