Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011 16:56
UPD:17:23
A- A A+

Μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Κέρκυρα, συντρίβοντας με 3-0 τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θα πρέπει να κάνει πλέον σκέψεις για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Β' Εθνική.

Οι Φαίακες αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, γρήγορα βρήκαν τον ρυθμό τους και μέσα σε ένα δεκάλεπτο καθάρισαν τους αντιπάλους, πετυχαίνοντας και τα τρία τους τέρματα στο καλό τους διάστημα.

Την αρχή έκανε ο Επστάιν στο 24'. Μετά από παράλληλο γύρισμα του Μαζνόφ από τα αριστερά με κοντινή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Ο Μαζνόφ ήταν ασταμάτητος και στο 32' έφτιαξε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, όταν πήρε την κεφαλιά από τον Αμο, στρώνοντας στον Ιωάννου, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει εκ νέου τον Φερνάντεζ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Γκουστάβο με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να προσθέσει και εκείνος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα το ματς να εξελιχθεί σε παράσταση για ένα ρόλο, με την Κέρκυρα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να έχει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ(62' Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόβ(69' Καλαντζής), Επστάιν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής(79' Λαμπρόπουλος)

Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Φερνάντες, Άμο, Γεωργιάδης(46' Νταλέ), Μπέλιτς, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Αλβαρεζ, Μάρκοβιτς(46' Παντελιάδης), Πάρκερ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις