Σε Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη ο Δ. Δρούτσας

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 09:54
UPD:10:07

Πρώτος του σταθμός του υπουργού Εξωτερικών σήμερα και αύριο η Λευκωσία, όπου θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

A- A A+

Τη Λευκωσία, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη επισκέπτεται αυτήν την εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.

Πρώτος του σταθμός σήμερα και αύριο η Λευκωσία, όπου θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Επίσης, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν καθώς και με τους επικεφαλής των κομμάτων.

Την Τρίτη θα ταξιδεύσει στο Λονδίνο, όπου θα έχει επαφές με το Βρετανό ομόλογό του Ουίλιαμ Χέιγκ και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ, Ντέϊβιντ Λίντινγκτον καθώς και με στελέχη της αντιπολίτευσης. Ακόμη, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ.κ. Γρηγόριο.

Τέλος, στη Νέα Υόρκη, όπου μεταβαίνει στις 18 του μηνός, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και εκπροσώπους της ομογένειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή