Μιχαλήτσος: Με Σίτι θα δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 17:55
UPD:18:27
A- A A+

Ως την καλύτερη ομάδα στον θεσμός χαρακτήρισε ο Γιάννης Μιχαλήτσος την αντίπαλο του Αρη στους «32» του Europa League, Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού παιχνιδιού, παρατήρησε πως οι Αγγλοι έχουν τη δυνατότητα να παρατάξουν 11 καινούργιους ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα, αλλά επέμεινε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», Γιάννης Μιχαλήτσιος.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα στον θεσμό. Μαζί με τη Σεντ Ετιέν, είναι οι πιο δυνατές ομάδες που έχουμε κληρωθεί να παίξουμε. Είναι η πιο πλούσια ομάδα αυτή τη στιγμή, με ένα τρομερό ρόστερ», σημείωσε.

«Εμείς θα δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο, αλλά και για την ιστορία μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο που έχουμε χτίσει εδώ και σαράντα χρόνια. Έχουν μια πρόκληση να αντιμετωπίσουν οι παίκτες», πρόσθεσε, ενώ αναφορικά με τα πλάνα του για την 11αδα δεν θέλησε να πει λέξη.

«Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν αύριο (15/2), έχει αυτή τη δυνατότητα να βάλει έντεκα καινούργιους και φρέσκους παίκτες».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Αρη ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ σημείωσε: «Μεγάλο παιχνίδι με μια αντίπαλο με μεγάλη οικονομική δύναμη και με πολύ καλούς παίκτες. Το ματς για μας θα είναι σαν γιορτή. Να απολαύουμε αυτό το παιχνίδι, δεν έρχεται κάθε εβδομάδα η Μάντσεστερ στη Θεσσαλονίκη. Εμείς σαν επαγγελματίες δουλεύουμε το ίδιο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Πιστεύω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις