Εξονυχιστικές οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κουφοντίνα

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2002 07:14
A- A A+

Σε ολόκληρη τη χώρα συνεχίζουν τις έρευνές τους οι διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ φωτογραφίες του υπ'αριθμόν ένα καταζητούμενου με τις πιθανές μεταμφιέσεις του έχουν ήδη αναρτηθεί στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Το κατηγορητήριο που μέχρι στιγμής έχει συνταχθεί για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, αριθμεί τουλάχιστον 80 κακουργήματα. Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της «17 Νοέμβρη», κατηγορείται για συνολικά 105 αδικήματα και φέρεται να ήταν παρών σε πέντε δολοφονίες. Οι οκτώ κρατούμενοι στην ειδική πτέρυγα των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού για συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη», μπορούν από χθες να διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά.

Ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Κωνσταντίνος Δάφνης, άσκησε χθες διώξεις σε βάρος τριών λιμενικών για παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος για τη διαρροή φωτογραφίας του τραυματισμένου Σάββα Ξηρού σε τηλεοπτικό σταθμό. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, η επίμαχη φωτογραφία ελήφθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τα ξημερώματα της 30ής Ιουνίου, από μηχανή του Λιμενικού Σώματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή