Διαμαντίδης: Για πάντα στον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 15:08

«Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω», δήλωσε παίκτης των «πρασίνων».

A- A A+

Πεπεισμένος πως δεν υπάρχει ομάδα που θα αισθανόταν καλύτερα από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξή του στη βασκική εφημερίδα Noticias de Alava, εν όψει του αποψινού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με την Κάχα Λαμποράλ για το TOP-16 της Ευρωλίγκας.

«Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ.

Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, φοβερούς φιλάθλους. Γιατί να φύγω λοιπόν;», απάντησε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Όσον αφορά για τις δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού, είπε: «Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει αναλλοίωτη.

Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους και φέτος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις