Παρουσιάσθηκε το σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 20:12
A- A A+

Στην παρουσίαση του προγράμματος, με το οποίο ελπίζει να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Το «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020», όπως αυτό θα ονομάζεται, προβλέπει μια σειρά δράσεων, που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου, ώστε να πάψει πλέον να υφίσταται το οικονομικό τους πρόβλημα και να δοθεί βάση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η ενίσχυση με 0,48 ευρώ ανά sms που θα μπορεί να στέλνει ο κάθε φίλαθλος των «ερυθρολεύκων» στο 54080 ήταν το πρώτο μέτρο δράσης που ανακοινώθηκε.

Θα ακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις, όπως η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στο Καραϊσκάκη στις 23 Μαρτίου ανάμεσα στους All Stars του Ολυμπιακού και στον Ερυθρό Αστέρα και ένα πάρτι γενεθλίων του συλλόγου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον ερχόμενο Απρίλιο, στόχος των οποίων θα είναι να μαζευτούν από τα εισιτήρια περαιτέρω ποσά για την ενίσχυση του συλλόγου.

«Το όραμά μας είναι ο Ολυμπιακός του 2020 και θέλουμε να είναι πρωταγωνιστικός, ευρωπαϊκός και κοινωνικός. Η αποστολή μας είναι να εργαστούμε και να αναδείξουμε τους πρωταθλητές του 2020. Πρόκλησή μας είναι να εξυγιάνουμε οικονομικά τον σύλλογο, να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα και να αναπτύξουμε τον σύλλογο με βάση την αξιοποίηση των ερασιτεχνών αθλητών. Τις απαντήσεις θα δώσουν οι εκατομμύρια Ολυμπιακοί, δίνοντας ένα ευρώ με τον πιο απλό τρόπο. Να στείλει κενό SMS στο 54080», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Καραχάλιος.

«Η φιλοσοφία μας είναι να ζητάμε λίγα από τους πολλούς και μέγιστη απόδοση από τους αθλητές. Κάποιοι άλλοι σύλλογοι απέτυχαν στο στόχο τους, γιατί στη χώρα μας μετράμε το βραχυπρόθεσμο και αυτό μας έφερε ως χώρα στην οικονομική κρίση», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την οργάνωση ενός event με τη συμμετοχή πιλότων της Formula 1.

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται λίγο πριν τη διεξαγωγή του Grand Prix της Κωνσταντινούπολης (6-8/5) είτε να γίνουν αγώνες 5χ5 στον Πειραιά με πιθανή τη συμμετοχή πιλότων της F1, είτε τουλάχιστον ένα μονοθέσιο της F1 να διασχίσει τους δρόμους του Πειραιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις