Σούπερ Λίγκα: Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011 23:55
UPD:23:56
A- A A+

Η Καβάλα δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Φερνάντες, ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε και το παιχνίδι έληξε 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες, που μπήκαν... ορεξάτες στο γήπεδο και είχαν επιθετικές βλέψεις. Σιγά-σιγά, όμως, οι παίκτες της Καβάλας κυριάρχησαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως υστέρησαν τόσο σε δημιουργία, καθώς ο Ρίος δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο ρόλο του ως επιτελικός μέσος, ενώ όσες φορές κατάφεραν να βρεθούν κοντά στον Φερνάντες δεν κατάφεραν να τον νικήσουν, κυρίως λόγω της δικής τους αστοχίας.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έπαιξαν μόνο από τα δεξιά με τον Μπέλιτς, ο οποίος έκανε φιλότιμες προσπάθειες, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει μόνος του την άμυνα των Καβαλιωτών. Πέρα από μία υπόνοια ευκαιρίες με τον Γεωργιάδη στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Πανσερραϊκού δεν έκαναν κάτι το αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος, προς το τέλος του οποίου μάλιστα το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο... Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 34', όταν το δυνατό σουτ του Ντιέ και αφού η μπάλα βρήκε στους αντίπαλους αμυντικούς, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σε κάποιες περιπτώσεις διάδρομο προς την εστία του Γκαλίνοβιτς και αν ο Νταλέ δεν εμφανιζόταν τόσο... υποτονικός και ο Γεωργιάδης είχε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος, ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Από την άλλη οι γηπεδούχοι εμφάνισαν τις ίδιες αδυναμίες με το πρώτο ημίχρονο, όμως αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν καν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις