Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 20 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το απόγευμα κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις πρωϊνές ώρες βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή