Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Aρης 0-0

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 19:26
UPD:21:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ

A- A A+

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ατρόμητος και Αργς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν δυο δοκάρια με τους Μπομπαντίγια και Καστίγιο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά κακό, χωρίς φάσεις και ρυθμό και μόνο στην επανάληψη οι δυο ομάδες κατάφεραν να βγάλουν μέρος του καλού τους εαυτού.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Σαρμιέντο, που έδιωξε ο Σηφάκης εντυπωσιακά στο 52', ενώ επτά λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Νέτο ο Μπομπαντίγια έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός ανέβαινε και οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που πίεζαν για το γκολ, αλλά μάταια. Ο Αρης κράτησε το μηδέν στο τέρμα του και λίγο έλειψε να φύγει νικητής, όταν στις καθυστερήσεις Νέτο και Μενδρινός έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με τον τελευταίο να βγάζει στον Καστίγιο, ο οποίος πλάσαρε, αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνκσι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Σαρμιέντο (82' Φαβάλι), Σφακιανάκης, Δάρλας (46' Σκόνδρας), Τάτος (60' Σαγκανόφσκι), Καμαρά

Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Νέτο, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Πορτίγια (54' Καστίγιο), Τόχα, Σακατά (78' Σακάτα), Μπομπαντίγια (66' Μπομπαντίγια)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις