ΠΑΟΚ: Σχέδιο πρόκρισης σε πολικές θερμοκρασίες

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 13:54
UPD:17:56

Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα περιθώρια για άλλα αποτελέσματα πλην της νίκης δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ.

A- A A+

Στη Μόσχα βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το επαναληπτικό των «32» του Europa League με την ΤΣΣΚΑ.

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όσοι από τους φιλάθλους το «δικεφάλου» έκαναν το ταξίδι συνάντησαν πολικές θερμοκρασίες στη ρωσική πρωτεύουσα, με το θερμόμετρο να φτάνει τις βραδινές ώρες και τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Παρόλα αυτά, μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα περιθώρια για άλλα αποτελέσματα πλην της νίκης δεν υπάρχουν και γι' αυτό ο Μάκης Χάβος στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας δοκίμασε ένα επιθετικό 4-4-1-1, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ενδέχεται να ξεκινήσει στην ίδια 11αδα τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς.

Aπορρίφθηκε η αλλαγή της ώρας

Εν τω μεταξύ, απορρίφθηκε από την UEFA το αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το ματς να μετατεθεί στις 16:00 αντί τις 19:00, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Από πλευράς ΤΣΣΚΑ δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, όμως στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν καλοέβλεπαν το ενδεχόμενο, λόγο των χορηγών και των καναλιών που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και έχουν ορίσει το πρόγραμμά τους εδώ και καιρό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις