ΠΑΟΚ: Όλα για τη μεγάλη ανατροπή στη Μόσχα

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 10:14
A- A A+

Την έκπληξη θα προσπαθήσει να κάνει απόψε (19:00, ANT1) ο ΠΑΟΚ στην παγωμένη Μόσχα, ανατρέποντας στο «Λουζνίκι» το εις βάρος του 0-1 από το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ για τους «32» του Europa League.

Τα περιθώρια για τον «δικέφαλο» φυσικά και έχουν στνέψει υπερβολικά από τη στιγμή που γνώρισε την ήττα στην Τούμπα, όμως ο Μάκης Χάβος και οι ποδοσφαιριστές τους εμφανίζονται διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση πρόκριση μέχρι τέλους.

Ο Έλληνας επιθετικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με το επιθετικό 4-2-3-1. Ο Ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα χαφ θα είναι οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, με τον Ίβιτς λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, με τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στα δυο άκρα.

Πρόβλημα για το ελληνικό συγκρότημα αναμένεται να αποτελέσουν οι πολικές θερμοκρασίες που συνάντησε στη ρωσική πρωτεύουσα, αφού το θερμόμετρο έφτανε αυτές τις μέρες ακόμα και τους -20 βαθμούς Κελσίου. Ο ΠΑΟΚ αιτήθηκε στην UEFA να αλλάξει η ώρα αγώνα και από τις 19:000 να πάει στις 16:00, όμως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία το αρνήθηκε, κυρίως λόγω των χορηγών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις