Αρης: Σοκ με Καστίγιο, Τσεσνάουσκις

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 16:03

Ο Νέρι Καστίγιο υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και ενδέχεται να μείνει εκτός και στο κυριακάτικο ματς με τη Λάρισα.

A- A A+

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Μιχαλήτσο στην πρωινή προπόνηση του Αρη, καθώς από αυτή αποχώρησαν ως τραυματίες οι Νέρι Καστίγιο και Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, οι οποίοι κατά συνέπεια θα χάσουν τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη για τους «32» του Europa League.

Ο Μεξικάνος άσος υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου, που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός και στο κυριακάτικο ματς με τη Λάρισα, ενώ ο Λιθουανός έφυγε με θλάση πρώτου βαθμού και σίγουρα θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα.

Στο Μάντσεστερ δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Θέμης Κουλουχέρης, που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς. Παρόλα αυτά, προλαβαίνει να είναι στη διάθεσή του προπονητή του για την Κυριακή.

Έτσι, βάσει του απουσιολογίου, οι ποδοσφαιριστές που μένουν και συμπληρώνουν την αποστολή του Αρη για το ματς με τη Σίτι είναι οι Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης και Μενδρινός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις