«Καθαρές εξηγήσεις» στον κόσμο ζητεί ο Χρ. Πρωτόπαπας

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 17:49
UPD:17:56
EUROKINISSI/ICON

A- A A+

Την ανάγκη για «καθαρές εξηγήσεις» στον κόσμο υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

«Κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε και να τα πούμε καθαρά και απλά. Και να τα πούμε εμείς στον ελληνικό λαό, ούτε... τρόικες, ούτε τίποτα», ανέφερε ο κ. Πρωτόπαπας μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.

Αυτό που χρειάζεται, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, είναι «μια πορεία στον κόσμο με καθαρές εξηγήσεις: ''εκεί σε πάω, αυτή η αλλαγή νοοτροπίας επέρχεται, σε αυτή την κοινωνία οδηγούμαστε και αυτή την ασφάλεια και τα δημόσια αγαθά σού παρέχω''».

Όπως υποστήριξε, «αν δεν γίνουν αυτές οι καθαρές εξηγήσεις, όλο θα μας φταίει ο συντονισμός, η επικοινωνία, ο ''χ'', ο ''ψ'', ο ''ω'' και στην ουσία αυτά θα είναι τα δεύτερα, τα τρίτα. Το πρώτο θα είναι ο πυρήνας της πολιτικής μας. Καθαρές εξηγήσεις, καθαρές κουβέντες. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Αν δεν τα καταλάβει ο κόσμος, ούτε εμείς οι ίδιοι, μονίμως θα μας φταίει ο άλλος».

Απαντώντας, τέλος, στις επικρίσεις περί έλλειψης συντονισμού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος υπογράμμισε: «Το ότι δεν μπορούσε ένας υφυπουργός να συνεννοηθεί με τον υπουργό και με τον άλλο υπουργό για μια εγκύκλιο, είναι θέμα συντονισμού; Δεν είναι θέμα συντονισμού. Είναι θέμα στοιχειώδους αυτοπροστασίας και λειτουργίας του καθενός».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή