Πρόγνωση καιρού

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Σάββατο στη Βόρεια Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 21 έως 37 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται πολύ ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή